PowerBase Fitness

PowerBase Fitness

PowerBase Fitness in Best/Eindhoven

In de wereld van sport en health volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedereen is op zoek naar ‘’the next big thing’’ op zijn of haar gebied. In een wereld waarin wij als consument/mens steeds meer vrijheid krijgen om te bepalen wát en vooral wanneer wij wat willen doen, is flexibiliteit van nieuwe producten en concepten steeds belangrijker.
Neem als voorbeeld de verruimde openingstijden van restaurants, eerder was het een uitzondering dat je keuken tot 23.00 uur geopend was. Nu doe je als nieuw concept echt niet meer mee als je de keuken om 20.00 uur sluit. Moraal van het verhaal: consumenten willen vrijheid en niet meer beperkt zijn in aanbod en beleving.Profiel-Niels

PowerBase Fitness in Eindhoven/Best speelt hier als moderne gym handig op in. Wij bieden je geen keuken die tot 23.00 uur geopend is, maar wél een uitermate gevarieerd aanbod van fitness/boksen/groepslessen met diverse playgrounds en altijd een abonnement wat bij jouw wensen aansluit, zodat je nooit onnodig teveel betaald.

Een concept met ballen!

Waarschijnlijk ken je het probleem wel dat je graag meerdere sporten naast elkaar wilt beoefenen omdat ze lekker intensief of gewoon cool zijn.. Het echte probleem zit ‘m dan vaak in de kosten, omdat je meestal losse lidmaatschappen moet afsluiten voor bijv. Strength & Conditioning, Strongman trainingboksenbokszaktrainingbootcamp outdoor en daarnaast ook nog je abonnement bij de sportschool moet bekostigen. Dan kom je toch snel uit op zo’n € 75-100 per maand. Auw! Dat hakt er voor de meeste van ons toch wel in. Maar niet bij PowerBase! Wij hebben nl. een concept waarbij je alle sporten onbeperkt kunt beoefenen voor een bedrag van € 42,50 per maand! Kom je niet meer dan 2x per week, dan betaal je toch gewoon slechts  € 20,00 per maand, doen wij niet moeilijk over! Woon je niet in de buurt? Geen probleem, je kunt hier ook gewoon een dagpas krijgen voor € 10,00, gezellig een dag samen trainen met je buddies.

Shout out naar PowerBase!

Dat het serieus is aangepakt ervaar je direct bij binnenkomst! Het eerste wat opvalt is dat er een groot divers aanbod is van verschillende sporten (Bootcamp, Fitness, Strength & Conditioning, boksen, Killerbody, CrossFit etc.). Je voelt jezelf hier al snel als een kind in de snoepwinkel. Volgens Niels Gordijn (eigenaar PowerBase) is het concept eenvoudig: “Mensen houden van diversiteit in aanbod en willen resultaat bereiken. Dat doen we door leuke sporten samen te brengen onder begeleiding van ervaren trainers.”

Het Concept: “Jouw doel behalen”

De visie van deze sportschool is in veel opzichten niet te vergelijken met andere locaties. Waar andere locaties toch vaak de rol van ‘alleen voor de die-hards’ aannemen of alleen de ‘commerciële kijk op fitness’ aanhangen heeft PowerBase toch een andere kijk op de zaken. De eigenaar schept hier een duidelijk nuance in: ”Wij focussen ons er juist op om mensen beter en bewuster te laten trainen zodat doelstellingen ook echt behaald kunnen worden. Hiervoor maken wij individuele programma’s op maat en zijn er speciale lessen waarbij we sporters echt de basis van bijvoorbeeld krachttraining, bootcamp en boksen leren”.
Het thema ‘Jouw doel behalen’ zie je volgens Niels ook direct terug in de sportschool: “Onze leden komen binnen en beginnen aan hun trainingen, je ziet ze vaak meerdere disciplines uit ons aanbod meenemen in hun work out.
Die vrijheid moeten mensen ook pakken als ze bij ons trainen, die fun factor is erg belangrijk binnen PowerBase Fitness”.

Airbikes-omslag