SPONSORS

SPONSORS

De kracht van het team

Mede dankzij de sponsoren van Niels Gordijn is het gelukt om een sterke stijging te krijgen op zowel mentaal en fysiek vlak. Samen met de sponsoren groeit Niels Gordijn iedere dag.

Samen met de sponsors wordt er kei hard gewerkt aan progressie op zowel korte- als lange termijn.

Niels Gordijn

PowerBase Fitness sportschool Best

PowerBase Fitness

PowerBase Fitness staat voor diversiteit, laagdrempelig, passie, uitdaging en teamspirit.
Een All Levels gym waar alle fitness- en trainingsniveaus welkom zijn en waar jij de trainingen zo intens kunt maken als jij zelf wilt.

PowerBase Fitness indoor & outdoor is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een strong viking run, gewicht wilt verliezen, aan je fitness skills wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen.

Zij bieden zowel de beginneling als de gevorderde de mogelijkheid indoor en outdoor vrij te trainen onder begeleiding van een professional. Tevens kan je deelnemenen aan allerlei groepslessen. Bootcamp, Killerbody, Boksen, Powerliften, Calisthenics training, CrossFit, Fitness, Bokszak training, Personal Training. Alles op 1 locatie? Je ziet het dat kan! Bij PowerBase Fitness Eindhoven!

De professionele begeleiding en goede vibe lenen zich ervoor het beste uit jezelf te halen.

Zandweg 15B
5683 CK Best (Eindhoven)

0499 – 21 91 61
[email protected]
www.powerbase-fitness.nl

Prive sauna Eindhoven

CITY SPA

City Spa is dé privé sauna van Eindhoven om even helemaal te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Laat je verassen door de meest comfortabele en luxe wellness nabij het centrum van de stad Eindhoven. Door de unieke inrichting van onze sparuimtes zijn alle ingrediënten aanwezig om even lekker tot jezelf te komen.

Winkelcentrum Woensel 81A
5625 AD Eindhoven

06 – 83938008
[email protected]
www.cityspa-eindhoven.nl

XXL Base

De applicatie is zo ontwikkeld dat je in een digitaal kladblok je oefeningen noteert en het systeem deze automatisch opslaat. Dit systeem is zo geavanceerd dat je zowel oefeningen, supersets, dropsets, herhalingen en ook tijden kunt invoeren. De app herkent al deze waardes automatisch en bekijkt wanneer je een record hebt gevestigd. Niels heeft sinds hij deze App gebruikt meer controle op zijn voortgang en kan eerder ingrijpen wanneer hij vast dreigt te lopen. Wij ondersteunen hem graag in zijn doelstelling om de allersterkste te worden!

 

[email protected]
www.xxlnutrition.nl/XXLBase